loading

VERIFICĂRI & REVIZII


Revizii programate, verificări de sezon, anvelope, ulei … Menţine-ţi autovehiculul în stare optimă de funcţionare cu ajutorul Service-urilor Autorizate Opel Rădăcini.


Verificări de sezon

Indiferent de sezon este important să știi dacă autovehiculul tău este pregătit sa te urmeze  , de aceea îți oferim o serie de verificări speciale pentru autovehicul care te pot scuti de mult timp pierdut şi de neplăceri pe şosele,


Revizii tehnice

Fiabilitatea este una dintre trăsăturile distinctive ale autovehiculului tău Opel. Întreţine această caracteristică cu ajutorul serviciilor  profesioniste de întreţinere şi îngrijire.

Reparatorul tău autorizat Opel Rădăcini cunoaşte tehnologia cu care este înzestrat autovehiculul tău şi este echipat cu  instrumente pentru a putea oferi reparaţii la standarde producator la un preţ corect. Opel îţi recomandă să vizitezi un reparator autorizat cel puţin o dată pe an.


Asistenţă rutieră Opel

Revizia îţi permite să prelungeşti acoperirea Serviciului de asistenţă rutieră Opel. Asistenţa rutieră Opel îţi oferă servicii esenţiale în caz de defecţiune. Include asistenţă la faţa locului, remorcare, autovehicul de închiriat, cazare la hotel sau organizarea transportului cu trenul sau cu avionul şi este disponibilă 24 de ore pe zi în peste 30 de state europene.


Păstrarea valorii autovehiculului tău

Reviziile periodice asigură atât o funcţionare corespunzătoare a modelului tău Opel, cât şi o creştere a valorii de revânzare.


Recomandări pentru un schimb de ulei mai eficient

Calitatea produselor şi monitorizarea periodică sunt factorii cheie atunci când vine vorba despre nevoile autovehiculului tău privind uleiul de motor. Verificarea periodică a nivelului de ulei este importantă deoarece motorul arde în mod inevitabil mici cantităţi de ulei. Această operaţie trebuie efectuată în special înainte de o călătorie lungă sau în intervalul dintre două schimburi de ulei, pentru că progresele tehnologice au prelungit intervalele între revizii, exprimate în distanţa parcursă.

Aproape toate autovehiculele Opel noi necesită schimbarea de uleiului după un an sau după parcurgerea a 15.000 km. În cazul autovehiculelor cu filtru de particule diesel sau al motoarelor pe benzină supraalimentate care au fost utilizate în condiţii nefavorabile, indicatorul nivelului de ulei poate semnala faptul că uleiul trebuie schimbat mai repede.


Sfaturi rapide privind uleiul

 • Trebuie să ai întotdeauna în portbagaj un litru ulei de tip adecvat ca rezervă.

 • Când completezi nivelul de ulei la un model Opel nou, trebuie să utilizezi întotdeauna un ulei aprobat de Opel începând din anul 2003, care respectă specificaţia GM-LL-A-025 privind motoarele pe benzină şi GM-LL-B-025 pentru motoarele diesel (cu excepţia modelelor Antara, Vivaro, Movano cu DPF).

 • Dacă este necesară o cantitate redusă de ulei şi niciunul dintre uleiurile de mai sus nu sunt disponibile poţi folosi până la un litru de A3/B3 sau A3/B4. În acest caz pot fi utilizate uleiuri cu oricare dintre următoarele niveluri de vâscozitate: 0 W-30, 5 W-30, 0 W-40 şi 5 W-40.

 

Reparații Opel

 

De la mici zgârieturi la solicitarea unor lucrări costisitoare în garanţie

Păstrează-ţi modelul Opel ca nou cu ajutorul experţilor: Reparatorul tău Autorizat Opel Rădăcini dispune de instrumentele şi cunoştiinţele specifice pentru a putea să-ţi readucă autovehiculul la starea dinaintea accidentului, utilizând cea mai noua tehnologie din domeniul reparaţiilor şi piese de schimb originale Opel .

Utilizând piesele de schimb originale Opel montate de tehnicienii noştri specializaţi te poţi asigura că garanţia oferită pentru autovehicul rămâne perfect valabilă, oferindu-ţi siguranţă şi o reparaţie de calitate la standardele producatorului.

 

 

Reparatorul tău autorizat Opel Rădăcini îţi poate asigura o ofertă de preţ competitivă, pentru lucrări precum următoarele:

 • Eliminarea urmelor de lovituri şi zgârieturilor
 • Repararea / înlocuirea parbrizului
 • Tratament de protecţie împotriva coroziunii
 • Reparaţii acoperite de garanţie în urma unui accident
 • Reparaţii de cosmetizare

 

Piese de schimb originale Opel 

Indiferent cât de mult foloseşti autovehiculul, ştii că în timp anumite piese se uzează şi  trebuie înlocuite. 

Piese de schimb originale Opel

 • Montare optimă (timp redus de montare, fără costuri de prelucrare)
 • Teste complete privind funcţionarea şi siguranţa
 • Disponibilitate excelentă (pentru o înlocuire rapidă)

 

Preţuri competitive şi garanţie de doi ani

Piesele de schimb originale Opel nu au numai preţuri atrăgătoare, pentru ele mai beneficiezi şi de o garanţie Opel de doi ani (exclusiv uzura fizică şi morală).


Sus pagina