loading

Dacă nu știai până acum, lamelele ștergătoarelor contribuie la siguranța traficului, ajutând fiecare șofer să aibă o vizibilitate optimă în orice condiții meteorologice.

De aceea, este important ca aceste ștergătoare să fie schimbate la timp. Îți recomandăm asta pentru că, din cauza soarelui puternic de peste vară, a ozonului și a altor factori de mediu, cauciucul fiecărei lame de ștergător devine în timp poros, crăpat și dur.

Când știi că ar trebui să schimbi ștergătoarele ? Primele semne sunt reprezentate de dâre sau o peliculă de murdărie pe parbriz, apoi pot scârțâi sau sări pe parbriz.

În perioada 15 noiembrie- 15 decembrie 2019 în service-ul autorizat Rădăcini Motors Constanța, ai reducere 20% din prețul de listă pentru toate ștergătoarele originale Opel, dacă mașina ta are mai mult de 4 ani.

Ca o informație interesantă vis-a-vis de performanțele unei lamele de ștergător : aceasta parcurge pe suprafața parbrizului, în șase luni, circa 800 de kilometri.

Pentru un condus în siguranță alege să schimbi la timp ștergătoarele mașinii tale.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================