loading

Între 18 și 30 iunie, te invităm să te răcorești alături de Rădăcini Motors și să descoperi utilitarele Opel: Opel Movano, Opel Combo și Opel Vivaro în parcarea Metro 1 Constanța. Chiar dacă va fi soare sau cald, la umbra utilitarelor Opel vei putea alege autovehiculul comercial potrivit pentru afacerea ta. 


Opel Movano. Nu există sarcini dificile. 
Gama impresionantă de variante, ampatamente, înălțimi și mase de încărcare propulsează modelul în fruntea segmentului. Variantele utilitare și cele pentru transportul de pasageri oferă un design inteligent, performanță și economie excelente și un nivel de confort de neegalat în clasa furgoanelor.

Opel Vivaro.  Mijlocul de transport de clasa superioară.
Noul şi elegantul Opel Vivaro înseamnă mai multă putere, mai mult spațiu de încărcare, confort sporit și conectivitate revoluționară. Confortul în timpul călătoriilor lungi și vizibilitatea bună sunt asigurate de profilul înălțat al cabinei, acoperișul înălțat și suprafețele adânci din sticlă.

Opel Combo. Spațios și flexibil
Două variante de lungime și de înălțime, şase variante de motorizare, transmisie manuală automatizată pentru motorul 1.6 CDTI de 90 cp și capacitate de până la 1 tonă: autovehiculele comerciale Opel Combo le au pe toate. Noul Opel Combo se remarcă prin grija pe care o afişează faţă de încărcătură, de personal, de activele companiei şi de afacerea ta. 

Alege dintre Opel Combo, Vivaro și Movano pe cel care ți se potrivește. Descoperă modelele comerciale Opel până pe 30 iunie alături de Rădăcini Motors Constanța, în parcarea Metro 1 Constanța. 
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================