loading

 

Dragă client senior,
Suntem alături de tine

Toți trecem printr-o provocare majoră. O putem depăși doar prin solidaritate și disciplină.

Am prins împreună “rădăcini” timp de aproape 30 de ani. Ai fost mereu alături de noi în toată această perioadă. Acum suntem alături de tine mai mult ca oricând.

 

Suntem alături de tine

Tu trebuie să stai acasă! Nu îți asuma riscuri inutile. Viața și sănătatea au prioritate.

 

 

Rădăcini Grup, prin firmele și locațiile pe care le are în orașele București, Brașov, Brăila, Constanța, Galați, Otopeni și Ploiești, vine în ajutorul clienților grupului, mai exact persoanelor vulnerabile (persoane izolate la domiciliu, persoane cu vârsta de peste 65 ani sau persoane cu probleme locomotorii, care nu au susținători), prin efectuarea de cumpărături de alimente de strictă necesitate si medicamente, Rădăcini Grup susținând costurile de livrare până la domiciliul clienților din orașele în care activam.

 

Contravaloarea produselor nu poate depăși suma de 200 lei și este suportată de beneficiari, iar activitatea reprezentanților Rădăcini Grup este gratuită.

 

PROCEDURA LIVRĂRII

 

Persoanele care au nevoie de ajutor pot suna în intervalul orar 09.00-12.00, de Luni până Vineri, la numarul de telefon: 0737-600.600 și vor da următoarele detalii: nume și prenume, adresa și numar de telefon, în ce categorie de vulnerabilitate se încadreaza și de ce alimente de bază/medicamente au nevoie, alte detalii legate de magazine de proximitate etc.

 

Solicitarea dumneavoastră va fi transmisă unei echipe Rădăcini care vă va contacta în prealabil pentru a se recomanda și a vă explica procedura livrării. Dupa cumpărarea produselor, echipa Rădăcini vă va contacta să vă menționeze suma de bani care trebuie platită, nu mai mult de 200 de lei.

 

Cumpărăturile vor fi puse într-o pungă de plastic de unică folosință la poarta/ușa beneficiarului, împreună cu bonul/bonurile fiscale aferente, păstrându-se distanța minimă de 2 metri. Clientul va lăsa suma de bani într-un pliculeț în fața ușii și va prelua punga de cumparături livrată.

 

Ne auzim la 0737.600.600

 

Împreună vom fi mai buni!

 

Toate aceste dorințe ale noastre depind de legislația în vigoare, în anumite termene și condiții. Sperăm că vom avea posibilitatea de deplasare în această perioadă pentru a veni în ajutorul dumneavoastră.

Sus pagina