loading
  • O nouă etapă aduce Mangalia pe harta Super Rally
  • Mihai Leu: nou traseu pentru etapa de la București
  • Calendar CN Super Rally 2019
  • Modele Opel prezentate în premieră la Super Rally 2019

Opel România și Mihai Leu extind parteneriatul pentru Super Rally 2019București. Opel România și Mihai Leu anunță un nou parteneriat, extinzând colaborarea pentru al patrulea an consecutiv. Prin parteneriatul agreat pentru 2019, marca germană susține toate cele patru etape ale Campionatului Național de Super Rally și etapa CNVC de la Brașov, Trofeul Opel.

Mihai Leu, organizator CN Super Rally

Campionatul Național de Super Rally este organizat de Mihai Leu prin Clubul Sportiv AMC Racing.

Mihai Leu, primul roman campion mondial la box profesionist și campion național în diverse competiții automobilistice, este unul dintre cei mai importanți promotori ai sportului cu motor din România.

“Am vrut să  aduc etapele de Super Rally mai aproape de fani și să ofer unui număr cât mai mare de piloți posibilitatea de a concura în astfel de competiții.” Mihai Leu

Despre colaborarea cu Opel România:

“Avem alături de noi Opel România cu care colabărăm extraordinar deja de trei ani. Toți cei din echipa Opel sunt foarte implicați în acest parteneriat și pasiunea lor pentru sportul cu motor se vede în tot ceea ce fac.”

O nouă etapă de Super Rally aduce Mangalia pe harta Super Rally

Campionatul Național de Super Rally a debutat în 2018 cu etapa de la Târgu Mureș. Au urmat apoi etapele de la Craiova și București.

Organizatorul CN Super Rally, Mihai Leu, anunță o nouă etapă pentru 2019, cea de la Mangalia, care va deschide sezonul 2019.

Mihai Leu: Alte modificări în planul CN Super Rally față de sezoanele anterioare

“Finala de la București va avea un nou traseu, cu un grad de dificultate mai ridicat față de cel ales în 2018. Ediția din 2019 introduce și o nouă clasă. Aceasta va aduce în competiție automobilele istorice.”

Calendar CN Super Rally 2019

10-11 mai                    etapa I Mangalia

14-15 iunie                  etapa II Târgu Mureș

13-14 septembrie        etapa III Craiova

25-26 octombrie          etapa IV București

Modele Opel prezentate în premieră la Super Rally 2019

Opel este marca auto germană care aduce tehnologia de ultimă generație în segmentul de volum, tehnologie disponibilă, de regulă, în clasa premium.

Implicarea ca partener în CN Super Rally a pornit de  la ideea de a susține pasiunea pentru competițiile sportive.

Prima competiție automobilistică pe care a susținut-o Opel România nu a fost însă una de Super Rally, ci o etapă a CNVC 2016, cea de la Brașov, etapă care se numește acum Trofeul Opel. Colaborarea a continuat și în anii următori, iar astăzi, Opel Romania confirmă susținerea etapei de la Brașov și în 2019.

În 2017, Opel România anunța, pe lângă parteriatul pentru etapa CNVC (Campionatul Național de Viteză în Coastă) de la Brașov și susținerea ediției pilot de Super Raly de la Craiova.

În 2018 parteneriatul s-a extins prin adăugarea etapei de Super Rally de la București, iar astăzi anunță un parteneriat care include și restul etapelor Super Rally de anul acesta (etapele din Mangalia și respectiv Târgu Mureș).

“Având o expunere foarte bună și o colaborare excelentă cu Mihai, extinderea parteneriatului în zona de Super Rally a venit ca o consecință firească. Am sustinut etapa de Super Rally de la Craiova și, ulterior, pe cea de la București. Ținând cont de rezultatele acestei colaborari, dorim să extindem parteneriatul și să susținem anul acesta și etapele de Super Rally de la Târgu Mureș și Mangalia.”- Cristian Milea, Country Director Opel România.

Ca și în anii trecuți, Opel va avea o zonă expozițională dedicată, în care își va prezenta gama, precum și câteva modele în premieră. Noutățile vor fi anunțate pe parcursul sezonului de Super Rally.

Sus pagina