loading

Pe 15 și 16 martie este Combo Weekend la Rădăcini Motors Constanța, ocazia de a descoperi în detaliu Noul Opel Combo. Cu o versatilitate inegalabilă, inovații, sisteme de siguranță avansate și motoare cu consum redus de carburant, faptele vorbesc pentru noul Combo. 

 

Câștigător al premiilor internaționale „International Van of the Year 2019” și „Best Buy Car Europe of 2019”

A cincea generație a modelului multifuncțional Opel Combo este foarte practică, confortabilă și oferă o multitudine de tehnologii noi, disponibile, de regulă, în segmentul autoturismelor. Modelul este disponibil în versiunea pentru pasageri Combo Life și ca autovehicul comercial Combo, ambele având numeroase variante. 

Opel Combo în varianta Cargo este câștigător al titlului „International Van of the Year 2019”, în timp ce 31 de jurnaliști de specialitate din 31 de țări au votat modelul Opel Combo Life drept câștigător al premiului AUTOBEST 2019 și acesta a primit oficial titlul de „Best Buy Car Europe of 2019”.Cu un nivel ridicat de flexibilitate, confort și tehnologii inovatoare fără egal în acest segment, noul Opel Combo este proiectat pentru toate nevoile tale.

Bazat pe o arhitectură complet nouă, Opel Combo oferă spațiu din abundență, este deosebit de versatil și practic, fiind disponibil cu una sau, opțional, cu două uși glisante spate și în versiunea standard (4,4 metri) sau XL (4,75 metri), ambele cu cinci sau șapte locuri. Noul Opel Combo Life asigură o atmosferă agreabilă, beneficiind de un număr fără egal de tehnologii ultramoderne în acest segment. De asemenea, oferă posibilitatea de a monta trei scaune pentru copii unul lângă celălalt pe al doilea rând de scaune, fiecare poziție dispunând standard de sistem Isofix pentru scaunul pentru copii. 


La toate acestea se adaugă posibilitățile multiple de depozitare, sistemele de infotainment moderne, compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto, tipice pentru Opel și portofoliul de motorizări diesel și pe benzină, economice cu puteri de la 56 kW/76 cp la 96 kW/130 cp.

Program Combo Weekend

Vineri, în intervalul 08.30 - 17.30 și sâmbătă, 09.00 - 14.00 te așteptăm în showroomul Rădăcini Motors Constanța Bulevardul Aurel Vlaicu nr. 133-135, zona Pod IPMC să descoperi noul Opel Combo Life, cu 5 sau 7 locuri, nenumărate soluții de depozitare ingenioase și dotări de siguranță inteligente. 

Ne poți contacta oricând la numărul 0341 180 180 dacă ai întrebări legate de acest eveniment. 

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================