loading
  • Tricoul a fost folosit în premieră la ultimul meci acasă împotriva formației Fortuna Düsseldorf din 11 mai
  • Opel este sponsor al echipei BVB din 2012 și partener strategic din vara anului 2017

Logo-ul Opel pe noul tricou al echipei Borussia DortmundRüsselsheim.  Borussia Dortmund prezintă noul tricou pentru jocurile de acasă la magazinul pentru suporteri BVB FanWelt. Logo-ul cu fulgerul Opel este din nou vizibil în mod clar pe mânecile tricoului. Tricoul va fi folosit pentru prima dată pe 11 mai, în fața celor 80.000 de spectatori de pe Dortmund Arena, la ultimul meci acasă al sezonului,  împotriva formației Fortuna Düsseldorf.

Cu logo-ul „110 Jahre – Gestern – Heute – Morgen – Für immer Borussia Dortmund” (110 ani – ieri – azi – mâine – Borussia Dortmund pentru totdeauna) la baza gâtului, noul tricou al echipei care a câștigat de opt ori campionatul Germaniei se referă la istoria de 110 ani a clubului fondat în 1909. Și Opel aniversează 120 de ani de producție de automobile, creându-se astfel combinația perfectă – un producător auto cu o lungă tradiție întâlnește un club cu tradiție bogată.

Logo-ul Opel apare pe tricoul BVB din sezonul 2017/18; și nu doar pe tricourile jucătorilor, ci și pe ale suporterilor, sute de mii de astfel de tricouri fiind vândute anual. Conform unui studiu realizat de Nielsen Sports, niciun alt sponsor care apare pe tricourile din Bundesliga nu se bucură de o recunoaștere atât de mare cu logo-ul lor precum producătorul auto din Rüsselsheim.

Opel a încheiat un parteneriat cu Borussia Dortmund la începutul sezonului 2012/13. În primul an al parteneriatului, Dortmund ajungea în finala Ligii Campionilor UEFA și se clasa pe locul doi în Bundesliga. După alte două clasări pe locul 2 în campionatul german a urmat primul titlu în 2017 – BVB a câștigat Cupa DFB după un final dramatic.

Noul tricou pentru meciurile de acasă cu logo-ul Opel este deja disponibil în magazinul online al clubului Borussia Dortmund. Noul tricou pentru jocurile din deplasare va fi prezentat la începutul pregătirii pentru sezonul 2019/20.

Sus pagina