loading
  • Satisfacția clienților: Opel Insignia în topul preferințelor clienților participanți la sondajul J.D. Power
  • Premiu suplimentar: Insignia Grand Sport este „Câștigătorul Auto Test 2019”

Rüsselsheim.  Opel Insignia este câștigător la categoria autovehiculelor de dimensiuni medii în cadrul sondajului de fiabilitate a autovehiculelor realizat de J.D. Power. J.D. Power realizează anual un sondaj privind satisfacția clienților față de autovehiculele lor. Compania de cercetare a pieței îi întreabă pe proprietari despre calitatea și durabilitatea autovehiculelor lor cu o vechime de 1 până la 3 ani.

Pe lângă clienți, vârful de lance Opel este deosebit de apreciat și de experți. Revista germană de specialitate, Auto Test a desemnat modelul Insignia Grand Sport „Câștigătorul Auto Test 2019”, cu cel mai bun raport preț-performanță din segmentul său de piață. Insignia Grand Sport a obținut și anul trecut premiul la aceeași categorie. Acest rezultat excelent a fost dublat de Insignia Sports Tourer, care s-a clasat pe poziția a doua în clasa sa.

În cadrul galei de decernare a celor două premii desfășurate în Frankfurt/Germania, Arnold Pauluch, Director de calitate Opel, a primit trofeele pentru autovehiculul câștigător. Din 2008, „Câștigătorii Auto Test” sunt anunțați împreună cu rezultatele sondajului de satisfacție a clienților realizat de J.D. Power.

„Calitatea și durabilitatea sunt criterii esențiale ale autovehiculelor noastre”, a declarat Arnold Pauluch. „Avem standarde înalte din acest punct de vedere și ne bucurăm că acestea sunt apreciate de clienți. De asemenea, facem tehnologia inovatoare accesibilă unui segment larg de cumpărători. Ne bucurăm că Insignia Grand Sport a câștigat premiul pentru cel mai bun raport preț-performanță la categoria cu concurență acerbă a autovehiculelor de dimensiuni medii”.

Sondajul J.D. Power de anul acesta include 12.854 de răspunsuri primite online în perioada noiembrie 2018 - ianuarie 2019. Întrebările sondajului se referă la calitate/durabilitate și costurile de exploatare.

Sus pagina