loading

Orice încărcătură este binevenită.

Datorită gamei extinse de caroserii, ampatamentelor, înălțimilor, tracțiunii pe puntea față sau spate, cabinei standard sau duble, variantelor de transport persoane și conversiilor speciale, vei găsi un Opel Movano perfect adaptat nevoilor tale.

Opel Movano - O gamă extrem de mare

O gamă extrem de mare

De ce ai nevoie? Dacă vrei să transporți până la 2,5 tone sau până la 17 persoane, consultă gama Opel Movano. Alege între 4 variante de lungime, 3 versiuni de înălțime a plafonului și 4 categorii de greutate. În funcție de cerințele tale de lucru și de condițiile locale poți alege între tracțiunea pe puntea față sau tracțiunea pe puntea spate. Spațiul nu este o problemă, capacitatea de încărcare extinzându-se de la 8 la 22 m3. Gama Opel Movano cuprinde versiuni panel van, box van, crew van, combi, platformă și crew cab, de fapt, poți găsi un autovehicul pentru orice ai nevoie să transporți.

Opel Movano - Energie ecologică și eficientă

Energie ecologică și eficientă

Noile motoare diesel BiTurbo de înaltă performanţă aduc un plus de potenţial de operare fără costuri sporite cu carburantul. Două variante de motoare complet noi 2.3 CDTI BiTurbo cu sistem Start/Stop şi modul ECO şi o opţiune ecoFLEX cu putere ridicată şi nivel extrem de redus de emisii fac din Movano un model economic. Cu rezerve mari de cuplu, de la 285 Nm pe 2.3 CDTI ecoFLEX până la 360 Nm pe 2.3 BiTurbo, la turații de doar 1.500 rpm, puterea este asigurată exact acolo unde este nevoie de ea.

Opel Movano - Confort și eficiență optime

Confort și eficiență optime

Timpul costă bani. Cabina modelului Opel Movano este optimizată pentru profesionistul dinamic. Pe lângă accesul ușor, datorită scaunelor și coloanei de direcție reglabile rapid, acesta dispune de compartimente de depozitare standard pentru carnețele, unelte, computere, echipamente de protecție personală etc. Mai mult timp pierdut căutând și mai mult timp investit în eficiență, toate acestea cu confortul unui autoturism.

Opel Movano – Optimizat pentru încărcătură

Optimizat pentru încărcătură

Dacă arunci o privire în interiorul unui Opel Movano panel van sau box van vei observa mult spațiu. Spațiu de încărcare practic, plan și ordonat. Și gândește-te la cât de ușor este să încarci datorită ușilor spate cu unghi de deschidere larg și ușii laterale care glisează cu ușurință, chiar două dacă dorești.

Opel Movano - Calitate deplină

Calitate deplină

Nivelul de calitate proiectat, dezvoltat și integrat în fiecare Opel Movano se regăsește în întreaga gamă. Poți vedea acest lucru la orice dealer de autovehicule comerciale Opel. Aceeași calitate care conferă o notă specială versiunilor panel van și de transport de persoane poate fi regăsită și la basculante, dropside și box van. Indiferent de ce alegi, fiabilitatea și durabilitatea sunt extraordinare.

Variabilitate infinită

Familia de modele Opel Movano disponibile din fabrică include variantele panel van, box van şi crew van, combi, platformă şi crew cab, chassis cab, platforme de încărcare plane, basculante, dropside şi microbuze. Cu 4 lungimi, 3 ampatamente, 3 înălţimi şi 4 categorii de greutate şi volume de încărcare, de la 8 la 22 m3, practic orice nevoie de transport comercial uşor poate fi satisfăcută în mod ideal..

Opel Movano - Variante Panel Van

Variantele panel van

Toate variantele Opel Movano panel van oferă un acces facil la zona de încărcare. Uși laterale late de 1.270 mm permit încărcarea laterală a unui europalet, la versiunile L2, L3 şi L4. A doua ușă laterală opţională face posibilă şi comodă încărcarea pe lateral. La variantele H1 și H2, ușile din spate au aceeași înălțime cu cea a autovehiculului, permițând încărcarea facilă a unor obiecte cu înălțimea de până la 1.820 mm, în cazul modelelor H2. Obiectele încărcate pot avea o lungime de până la 4.383 mm, iar inelele și punctele de ancorare amplasate la îndemână asigură un spațiu suficient de mare pentru depozitarea sigură și echilibrată a încărcăturii. În plus, un perete despărțitor rezistent din metal, inclus în dotarea standard a autovehiculului, asigură protecția pasagerilor.

Opel Movano - Variante Crew Van

Variantele Crew van

Echipa de care aveți nevoie, oriunde aveți nevoie, cu toate echipamentele necesare pentru realizarea lucrării. Totul devine simplu cu versiunea Opel Movano crew van. Trei lungimi, trei mase maxime admise, trei opțiuni de putere a motorului și două înălțimi sunt adecvate pentru aproape orice sarcină.

O cabină cu dotări complete, cu trei scaune în partea din față, dintre care cel din centru poate fi rabatat complet, și patru scaune în cel de-al doilea rând, integrate în peretele despărțitor, oferă posibilitatea de a transporta în mod confortabil o echipă de lucru formată din șapte membri.

Opel Movano - Combi

Combi

Uneori ai nevoie de spaţiu pentru transportul pasagerilor, uneori pentru încărcătură. În cele mai multe cazuri, vei avea nevoie de ambele. Datorită capacităţii flexibile de transport pasageri/încărcătură, autovehiculul Opel Movano Combi reprezintă soluţia ideală. Disponibil cu 6 şi 9 locuri, 2 lungimi diferite şi 2 înălţimi ale plafonului, acesta este un autovehicul performant complet.

Opel Movano - Bus

Bus

Opel Movano Bus oferă spaţiu pentru 16 sau 17 persoane. Acest autovehicul special conceput pentru transportul de persoane prezintă un rând de scaune duble pe o parte a culoarului şi un rând de scaune individuale pe cealaltă, pentru un nivel optim de confort şi facilitarea accesului. Interiorul capitonat în întregime, cu suporturi pentru bagaje montate la înălţime, iluminare tip limuzină şi duze de ventilaţie reglabile, disponibile opţional, a fost conceput pentru călătorii relaxante chiar şi pe distanţe lungi, în timp ce uşa laterală cu deschidere mare prevăzută cu o treaptă standard cu acţionare electrică facilitează accesul pasagerilor, care poate fi îmbunătăţit suplimentar prin ușa glisantă opţională cu acţionare electrică.

Opel Movano - Chassis şi Crew Cab

Variantele Crew van

Echipa de care aveți nevoie, oriunde aveți nevoie, cu toate echipamentele necesare pentru realizarea lucrării. Totul devine simplu cu versiunea Opel Movano crew van. Trei lungimi, trei mase maxime admise, trei opțiuni de putere a motorului și două înălțimi sunt adecvate pentru aproape orice sarcină.

O cabină cu dotări complete, cu trei scaune în partea din față, dintre care cel din centru poate fi rabatat complet, și patru scaune în cel de-al doilea rând, integrate în peretele despărțitor, oferă posibilitatea de a transporta în mod confortabil o echipă de lucru formată din șapte membri.

Opel Movano - Platform cab

Platform cab

Ideal pentru conversii integrate ce necesită o podea joasă și acces în zona de încărcare din cabină. Opel Movano platform cab este disponibil cu trei lungime și două înălțimi ale plafonului cabinei. Panoul de interfață cabină-caroserie a fost optimizat pentru facilitarea integrării și pot fi comandate cabluri cu lungime extinsă pentru blocurile optice spate.

Opel Movano - Treaptă spate

Treaptă spate

Treapta spate disponibilă opțional ajută pasagerii care utilizează ușa de urgență din spate. (Disponibilă opțional pentru varianta Combi, nu este disponibilă pentru autobuz)

Opel Movano - Podea de protecție din lemn

Podea de protecție din lemn

Podeaua din lemn cu strat de rășină protejează spațiul de încărcare împotriva deteriorării în timpul încărcării și descărcării (disponibilă opțional).

Opel Movano - Wooden Protective Panels

Panouri de protecție din lemn

De asemenea, sunt disponibile panouri de lemn amplasate până la jumătatea pereților sau pe toată înălțimea, proiectate special pentru modelul Movano, pentru a proteja pereții laterali.

Opel Movano - Cârlig de tractare detașabil

Cârlig de tractare detașabil

Cârligul de tractare cu articulație sferică, în stil european, sporește caracterul practic al modelului Opel Movano.

Opel Movano - Scaune spate demontabile

Scaune spate demontabile

Pentru a oferi spațiu suplimentar pentru bagaje etc., ultimele două rânduri de scaune din spate pot fi demontate (disponibil opțional pentru versiunea autobuz). Există și opțiunea de a demonta ultimele două banchete ale modelului Combi.

Roată de rezervă de dimensiuni normale

Pentru a economisi spațiu la interior, roata de rezervă de dimensiuni normale poate fi montată sub podeaua de încărcare

Cadru spate pentru scară și cutie de scule

Scările, scândurile lungi sau țevile sunt transportate în siguranță cu ajutorul barei pentru scară montate în spate. Cutia de scule ce poate fi încuiată vă protejează echipamentele valoroase.

Treaptă spate pliantă

Încărcarea și descărcarea sunt ușurate prin această treaptă pliantă rezistentă montată pe peretele frontal.

Opel Movano - Basculare prin spate sau pe 3 direcţii

Basculare prin spate sau pe 3 direcții

Puternicul mecanism electro-hidraulic ușurează mult manevrarea sarcinilor maxime. Unitatea este acoperită de garanția de bază a autovehiculului.

Opel Movano - Telecomandă

Telecomandă

Pentru a te asigura că încărcătura este descărcată unde și cum vrei, Opel Movano basculantă este prevăzut cu un telecomandă manuală. Când aceasta nu este utilizată, cablul spiralat și telecomanda pot fi depozitate în ordine în spatele scaunului șoferului.

Opel Movano - Fixare universală a panourilor laterale

Fixare universală a panourilor laterale

Panourile laterale și panoul spate pot fi coborâte sau îndepărtate complet, împreună cu coloanele spate, pentru a crea o suprafață de încărcare plană. Pentru optimizarea funcției de basculare, panoul spate poate fi prevăzut cu balamale în partea superioară sau cea inferioară.

Modificări aprobate de Opel

Pentru operațiuni speciale este nevoie de autovehicule speciale. Pentru a satisface aceste nevoi, Opel a creat o rețea de specialiști autorizați care să ofere aceste produse. Printre cele deja disponibile se numără transportoarele de autovehiculele, transportoarele de sticlă, autospecialele frigorifice și autovehiculele de transport special pentru persoane cu dizabilități. Dacă ai nevoi speciale, consultă versiunile deja disponibile, poate că autovehiculul ideal este pregătit și te așteaptă.

Opel Movano - Dropside

Dropside

Cu o lungime de încărcare de până la 4.470 mm, modelul Movano dropside construit din fabrică este disponibil cu două lungimi ale șasiului cu tracțiune pe puntea față și trei lungimi ale șasiului cu tracțiune pe putea spate. Masă maximă admisă între 3.500 și 4.500 kg. Disponibil și cu crew cab.

Opel Movano - Basculantă

Basculantă

Acest autovehicul rezistent, disponibil fie cu basculare pe trei părți, fie pe o parte, cu împingător în 5 etape cromat, amplasat sub podea, pachet de acționare electro-hidraulic de 2 kW și unghi de basculare de 50°. Două lungime ale șasiului cu tracțiune pe puntea spate, cea mai scurtă este disponibilă cu roți spate simple sau duble, în timp ce versiunea mai lungă este prevăzută standard cu roți spate duble. Două lungimi ale șasiului cu tracțiune pe puntea față, cea lungă standard cu crew cab. Masă maximă admisă între 3.500 și 4.500 kg.

Opel Movano - Box Van

Box Van

Cu un volum de încărcare de până la 22 m3, modelul Movano box van din fabrică are capacitatea de a transporta cantităţi mari de bunuri. În interiorul caroseriei puternice și ușoare este o podea complet plană, accesibilă prin ușile duble cu deschidere la 270° sau prin rola de închidere din aluminiu. O lungime pentru tracțiunea pe puntea față, trei pentru tracțiunea pe puntea spate.

Podeaua anti-alunecare este standard, la fel ca cele trei benzi de aluminiu cu strat de acoperire moale care protejează și asigură încărcătura. Opțional, banda centrală poate fi comandată și ca șină de fixare a încărcăturii.

Autospecială frigorifică

Cu acoperiș cabină sau sistem de răcire montat în interior pentru a permite accesul în parcările cu înălțime redusă la intrare și în spălătoriile automate. Disponibilă în toate variantele de lungime și înălțime.

Dotările speciale includ:

 • Suprafețe uniforme, ușor de curățat la interior
 • Podea din aluminiu extrem de rigidă
 • Toate dotările interioare pot fi demontate și înlocuite ușor
 • Spațiul de încărcare între pasajele roților este proiectat pentru europaleți
 • O gamă largă

Transportor de sticlă

Construit special pentru a fi utilizat de instalatorii de geamuri și ferestre, transportorul de sticlă este construit pe baza noului Opel Movano panel van L2H2. Cadrul extern rigid este construit din aluminiu ușor cu treaptă integrată. Acesta dispune de o funcție de pivotare, pentru a permite accesul la roțile din spate atunci când trebuie schimbate pneurile.

Dimensiuni cadru:

 • Lungime: 3.100 mm
 • Înălţime încărcătură: 2.400 – 2.850 mm
 • Lăţime cadru: 180 mm

Autovehicul pentru transport de persoane cu dizabilități

Modelul special dispune de o podea variabilă cu puncte de fixare pentru 6 scaune individuale și 4 scaune cu rotile. Confortul este asigurat prin intermediul tapițeriei complete cu capitonaj pentru plafon din material textil și al sistemului de încălzire auxiliară. Rampa de încărcare a fost testată dinamic în caz de impact. Autovehiculul este construit pe platforma Movano L3H2 panel van.

Dotarea standard din fabrică include:

 • Scaun confort pentru șofer, reglabil în 4 direcții cu suport lombar reglabil
 • Scaun individual pentru pasagerul din față, reglabil în lungime
 • Geamuri complete pentru al treilea rând de scaune
 • Geamuri pentru al doilea rând de scaune, fixe pe partea șoferului
 • Ușă glisantă pe partea opusă șoferului, cu geam fix
 • Ușă spate cu deschidere în sus la 270°
 • Rețea CAN pentru echipamentele suplimentare ale utilizatorului
 • Pachet Confort

Transportor de autovehicule

Construit pe platforma Opel Movano L2H1 sau pe șasiul cu cabină dublă L3H1. Versiunea de transportor de autovehicule a noului Opel Movano are un șasiu cu articulație cu înclinare hidraulică, permițând încărcarea și descărcarea deosebit de rapide, datorită unghiului de rampă de doar 9°. După descărcare, puntea spate poate fi ridicată pentru a reduce consumul de carburant și pentru a îmbunătăți manevrabilitatea.

Mase și dimensiuni:

 • Masă maximă admisă de până la 4.800 kg
 • Sarcina utilă de până la 2.300 kg
 • Lungime maximă de încărcare de până la 5.900 mm
 • Lățime maximă de încărcare de până la 2.100 mm
 • Înălțime prag de încărcare 690 mm
 • Lungime totală a autovehiculului de până la 8.310 mm

Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule (Corsa, Astra, Insignia, Crossland X, Grandland X, Zafira, Combo, Movano, Vivaro), post vanzare, consiliere financiara, accesorii si altele- va rugam sa va adresati exclusiv unui distribuitor/reparator autorizat Opel.
Continutul site-ului are caracter informativ.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe acest Website pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor. Pentru specificațiile actuale ale produsului comercializat în țara ta, te rugăm să contactezi dealerul Opel local.

Descrierile caracteristicilor și ilustrațiile pot viza sau indica echipamente opționale care nu sunt incluse în livrarea standard. Informațiile conținute au fost exacte la momentul publicării. Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în design și echipamente. Culorile afișate sunt doar culori aproximative. Echipamentele opționale ilustrate sunt disponibile contra unui cost suplimentar. Disponibilitatea, caracteristicile tehnice și echipamentele furnizate pe vehiculele noastre pot varia sau pot fi disponibile numai în anumite țări sau pot fi disponibile numai la costuri suplimentare. Pentru informații exacte privind echipamentelesi dotarile de pe vehiculele noastre, vă rugăm să contactați Opel Southeast Europe LLC – Reprezentanţă România sau partenerul dvs. Opel.

* WLTP: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt stabilite utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), în conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (UE) nr. 2017/1151 (în versiunile în vigoare). Valorile nu iau în considerare utilizările speciale și condițiile de conducere. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

** NEDC: Datele referitoare la consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate utilizând Procedura de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP), valorile relevante fiind exprimate apoi conform cu NEDC pentru a permite compararea, conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007, R (UE) nr. 2017/1153 și R (UE) nr. 2017/1151.

Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni particulare și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Valorile nu iau în calcul utilizări particulare și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de formatul pneurilor. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să citești „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit la toate punctele de vânzare sau la autoritatea de stat sau organismul desemnat.

*** Autovehicule retrase din fabricație / autovehicule comerciale ușoare: Toate valorile menționate se referă la modelul de bază UE cu dotări standard. Datele privind consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentelor R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile aflate în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcționare, așa cum este specificat în regulamente. Prezența unor echipamente suplimentare și a dotărilor opționale din fabrică poate avea ca efect obținerea unor valori mai ridicate decât cifrele menționate pentru consum și emisii de CO2. Valorile privind consumul de carburant și emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume și nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparația între diferite variante de autovehicule, dar pot fi diferite față de consumul real realizat în condiții reale de conducere, influențat în mare măsură de stilul de conducere și condițiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot crește greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol și, în unele cazuri, sarcina admisă pe punți, precum și masa totală admisă a autovehiculului și pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime și la creșterea timpului de accelerare. Valorile performanțelor de conducere iau în considerare un șofer cu greutatea de 75 kg și o încărcătură de 125 kg. 2 gaz H în m3/100 km.
Sus pagina